Társadalmi Jóllét Portál

Név: Pataki Andrea

Lakóhely: Szeged

Legutóbb módosítva: 2022-03-30

Bemutatkozás:
Foglalkozásom szerint szelíd marketinges, kommunikátor vagyok. Végzettségeim szerint szociológus, történelem szakos tanár, közgazdász. Működésem szerint összekapcsoló, hálózatos, stratéga típusú ember. Mindezekkel együtt igyekszem az itteni alapelveknél is megfogalmazott új társadalmi közösség életre hívásában dolgozni. A Társadalmi Jóllét Portál Mag csoportjának tagja vagyok. Vállalásom, hogy az oldal fejlesztését kommunikációs témában segítem és figyelemmel követem, őrzőm a portál szellemiségét.
közösségszervezés, kommunikáció

Szándékom az oldalon:
Társakat találni az új társadalom keltetéséhez. Keresem a tiszta online közösségi teret, ami felválthatja a jelenlegi profitorientált vállalkozási alapon működő közösségi médiumokat. Örülnék, ha ez a felület fejlődne azzá, legalább a magyar körben.

Tervem a következő 3-6 hónapban:
Kihámozom magamat a jelen rendszer maradék kötelékéből is, és teljesen ráfordulok az életfeladatomra. Megtalálom a társaimat. Engem a nagy, legalább nemzeti szintű közösség megújulása foglalkoztat. Azokat keresem, akik ebben a nagyobb hálózatban szeretnének segítő-katalizátor szerepet vállalni, velem együtt.